BONTATLAN,NINTENDO SWITCH NEON RED / NEON BLUE + SPLATOON 2

Hirdetések:  Dzsulsz   Azonosító 1663   Feladva 2017-07-24 10:39:10   Látták 135

105 000 Ft
BONTATLAN,NINTENDO SWITCH NEON RED / NEON BLUE + SPLATOON 2BONTATLAN,NINTENDO SWITCH NEON RED / NEON BLUE + SPLATOON 2BONTATLAN,NINTENDO SWITCH NEON RED / NEON BLUE + SPLATOON 2BONTATLAN,NINTENDO SWITCH NEON RED / NEON BLUE + SPLATOON 2

Nintendo Switch Neon Red/Neon Blue kiadás + Splatoon 2 játék
ÚJ - BONTATLAN - 24 hónapos garanciával!
Átvétel - Személyes átvétel, belváros, megbeszélés szerint
A Wii U-hoz hasonlóan a Nintendo Switch is rendelkezik egy külön kijelzővel, ám az otthoni környezettől elszakadva is képes működni.
A kapacitív érintőképernyővel ellátott gép oldalán helyet kapott két analóg karral és vállgombokkal ellátott mini kontroller (Joy-Con) is, sőt mindkét irányító egység használható lecsatolva külön is, így barátaiddal akár munkába menet is játszhattok.
Hazaérve a dokkoló egységbe helyezve a Switch készüléket máris folytathatod a játékot immár a nagy képernyőn, a Joy-Conokat pedig egyetlen mozdulattal klasszikus kontrollerré változtathatod.
A gép külön a Nintendo számára készített, hatalmas tárolókapacitású kártyákat használ, a lemezmeghajtó kiszedésével pedig nem csak a méretet tudták lekicsinyíteni, hanem elfeledkezhetsz a hosszas töltési időkről is. A konzol 32 GB-os belső memóriával rendelkezik, Micro SDXC kártyával pedig egészen 2 TB-ig tudod bővíteni a tárhelyet.
Specifikáció
Méret:
102mm x 239mm x 13.9mm
Súly:
297g
Képernyő:
Kapacitív érintőképernyő / 6.2 inch LCD / 1280×720 felbontás
Rendszer memória(tárhely):
32 GB
Hangszóró:
Sztereó
USB csatlakozó:
USB Type-C csatlakozó
Fejhallgató és mikrofon be/kimenet:
Sztereó kimenet
Kompatibilis microSD, microSDHC és microSDXC memória kártyákkal.
Akkumulátor élletartam: kb. 3 óra
Töltési idő: 3 óra
Akkumulátor:
Lithium ion akkumulátor/4310mA
Jelleg:: Kínál
Új

Kapcsolat

Deák Julianna
06203663484
1073
Budapest
email
Vissza


Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.