HIBÁS PlayStation 3 ALKATRÉSZNEK eladó!

Hirdetések:  spartan44   Azonosító 1680   Feladva 2017-08-14 21:52:46   Látták 82

1 Ft
HIBÁS PlayStation 3 ALKATRÉSZNEK eladó!HIBÁS PlayStation 3 ALKATRÉSZNEK eladó!HIBÁS PlayStation 3 ALKATRÉSZNEK eladó!HIBÁS PlayStation 3 ALKATRÉSZNEK eladó!

A doboza jegelve!!!

Eladó egy YLOD hibás PS3 konzol.
Története dióhéjban: 2009 júniusában vásároltam és 2014 júliusáig mindenféle hiba nélkül tökéletesen kiszolgált. Ekkor kapott egy YLOD-ot, amiből egy szerviz segítségével sikeresen feltámasztottam.
Folyamatosan igyekeztem tisztán tartani (jól szellőző helyen futtattam, ha nem használtam hosszú ideig, akkor a dobozába visszaraktam, hogy ne porosodjon, a nagy melegekben ventilátorral fújattam neki plusz levegőt stb.) és most nyár elején, felkészülve az újabb hőséghullámra elküldtem egy szakemberhez, aki profi módon szétszedte, kitakarította és újrapasztázta.
2017. augusztus 10-én azonban, minden elővigyázatosság ellenére beütött a ménkű: megkapta a második YLOD-ját a gép.
Úgy döntöttem, 8 év kitartó szolgálat után már nem hozatom rendbe, hanem inkább meghirdetem. Eme hibáját kivéve minden egyéb alkatrésze (Blu-Ray olvasó, USB, HDMI csatlakozó stb.) tökéletesen működött.
FAT, 40 GB-os modell (CECHH04), eredeti dobozában, tápkábellel. (Csak a tápkábel jár hozzá, de ha a kedves érdeklődő szeretné, egy A/V kábelt és az eredeti, 40 gigás HDD-t is oda tudom adni.)
A YLOD beütésének pillanatáig REBUG 4.81.2 REX CFW volt rajta, amit elsősorban arra használtam, hogy HDD-ről futtassam rajta a játékokat, ezáltal is kímélve az olvasófejet.
Ha valaki szeretné alkatrészként megvásárolni, bátran írjon rám és amint tudok, igyekszek válaszolni! (Nyilván nem százezrekért árulom a gépet, direkt nem is írtam árat, egyezség tárgya. :) )
Jelleg:: Kínál
Használt

Kapcsolat

M. Kristof
email
Vissza


Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.