ÚJ XBOX ONE S 500GB + FIFA17+1év LIVE+2ÉV GARI!! (BONTATLAN)

Hirdetések:  daniel4b   Azonosító 673   Feladva 2017-02-16 00:50:11   Látták 15

85 000 Ft
ÚJ XBOX ONE S 500GB + FIFA17+1év LIVE+2ÉV GARI!! (BONTATLAN)ÚJ XBOX ONE S 500GB + FIFA17+1év LIVE+2ÉV GARI!! (BONTATLAN)

Bontatlan csomag, gyári matricák rajta.
Számláját adom hozzá.
2 év garancia (Ilyen máshol nincs)
1év xbox Live gold és Fifa 17 a csomag része!
Átvehető: Márc 8-tól, Székesfehérváron(Budapesten alkalomadtán)
Leírás
Termékleírás
Nagy dinamikatartomány
Gazdagabb, telítettebb színekben lehet része az olyan játékokban, mint amilyen a Gears of War 4 és a Forza Horizon 3. A világos és a sötét közötti nagyobb kontraszt segítségével a HDR-technológia kiemeli a játékai vizuális mélységét.
4K Ultra HD Blu-ray és adatfolyam
A standard HD-nál négyszer nagyobb felbontású 4K Ultra HD a legtisztább, legvalósághűbb videót kínálja. Küldjön át 4k tartalmat a Netflixről az Amazon Video szolgáltatásba, és nézzen Ultra HD Blu-ray filmeket káprázatos vizuális minőségben High Dynamic Range felbontásban.
Infravörös adóvevő
Állítsa be az Xbox One S konzolt más eszközök, például a TV, a hangbemenet vagy a képbemenet, a kábelcsatlakozó vagy a műholdvevő bekapcsolására. Legyen szó játékról vagy filmnézésről, a beépített infravörös adóvevő felgyorsítja a folyamatot, és maga mögött hagyhatja a távirányítót.
Xbox vezeték nélküli kontroller
Élvezze a fokozott kényelmet az új, lendületesebbre, áramvonalasabbra tervezett Xbox vezeték nélküli kontrollerrel. A vezeték nélküli hatótávolság akár kétszer akkora. Maradjon a célon a textúrázott markolattal. És a Bluetooth technológia segítségével játszon a kedvenc játékaival Windows 10-es számítógépen, táblagépen és telefonon.
Jelleg:: Kínál
Új

Kapcsolat

Daniel Bako
+3622999048
8000
Székesfehérvár
email
Vissza


Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.