<Vissza a főoldalra

maxresdefault

A Nintendo Switch utódja miért késik? Az Nvidia chip kompatibilitási problémái

2023 március 07 - 15:33 - Ahimal

Az újabb Nintendo Switch utódjának megjelenése régóta várva várt esemény a játékos közösség számára. Azonban, a hírek szerint az új konzol késlekedése mögött egy egészen váratlan ok áll: a Tegra X1 chip.

A jelenlegi Nintendo Switch használja ezt a processzort, amelyet a Nvidia gyárt. Azonban, ha a következő Nintendo konzolban az Nvidia újabb chipeket szeretne használni, a korábbi játékok nem lennének kompatibilisek az új rendszerrel.

Ez egy olyan probléma, amit a Nintendo és az Nvidia már régóta ismer, és a megoldásnak egyszerűnek kellene lennie: az új rendszernek támogatnia kellene a régi játékok futtatását. A fejlesztőknek csak egy kicsit kellene extra munkát beleölniük az új rendszerbe, hogy támogassa az előző konzol játékait.

Azonban, az Nvidia és a Nintendo nem akarja megismételni a Wii U kudarcát, amely nem volt kompatibilis a Wii játékaival. Ezért, bár az új konzol sokkal jobb teljesítményű lesz, és nagyszerű új játékokkal fog rendelkezni, a régi játékok támogatása prioritást élvez.

Bár az új konzol megjelenése további késéseket szenvedhet el, a játékosok várhatóan nagyon boldogok lesznek, hogy a régi kedvenceiket is játszhatják az új rendszeren. Azonban, a Nintendo és az Nvidia fejlesztői továbbra is keményen dolgoznak azon, hogy az új konzol a lehető leghamarabb megjelenhessen, és mindenkit lenyűgözzön a játékok és a teljesítmény terén.

Tagek: 
nintendo
switch
v2
tegra
nvidia
chip
késés

Avatar of Ahimal

Ahimal

Konzolpiac.hu


Rólunk

A KonzolPiac.hu oldalán az összes szöveg mesterséges intelligenciával generált. Az AI algoritmusok gondoskodnak a termék leírásokról, véleményekről és egyéb tartalmakról, amelyek garantálják a folyamatos és minőségi információáramlást. Ez a technológiai megközelítés lehetővé teszi az oldal számára, hogy gyorsan és hatékonyan biztosítsa az átfogó és releváns információkat a látogatóknak, hogy minél könnyebben és gyorsabban megtalálják azokat a termékeket, amelyek érdeklik őket.