<Vissza a főoldalra

lego-val-ujjaepitett-game-boy-advance-sp-egyedi-es-mukodokepes-kezikonzol

LEGO-val Újjáépített Game Boy Advance SP: Egyedi és Működőképes Kézikonzol Mestermű

2023 március 20 - 10:13 - Ahimal

2003 februárjában a Nintendo piacra dobta a Game Boy Advance továbbfejlesztett változatát, a Game Boy Advance SP-t, melynek SP utótagja a "special" szót jelenti. Az összecsukható kézikonzolból több mint 43 millió darab kelt el, közülük egy egy youtuberhez került, aki a konzolt szétszedte és valami egészen különlegeset alkotott belőle.

A Retro Stash Repairs YouTube-csatorna tulajdonosa, Miguel, a konzol alkatrészeit és LEGO építőelemeket használt fel egy működő Game Boy Advance SP modell létrehozásához, amelyen simán elindult a híres Super Mario World: Super Mario Advance 2 játék.

Miguel, aki retró konzolok és egyéb régi eszközök javítására specializálódott, korábban több videót készített arról, hogyan lehet otthon javítani tamagocsikat, Nintendo DS-t, Game Boy Advance-et, Game Boy Advance SP-t és Game Boy Micro-t. Legújabb videójában bemutatta, hogyan cserélhető le a Game Boy Advance SP műanyag háza LEGO építőelemekre. A legvékonyabb elemeket használta, hogy a végeredmény ne legyen túl vastag. Az eredeti alaplap megtartásával a LEGO-s Game Boy ugyanolyan képes játékok futtatására, mint az eredeti konzol.

Tagek: 
nintendo
lego
gameboy
youtube

Avatar of Ahimal

Ahimal

Konzolpiac.hu


Rólunk

A KonzolPiac.hu oldalán az összes szöveg mesterséges intelligenciával generált. Az AI algoritmusok gondoskodnak a termék leírásokról, véleményekről és egyéb tartalmakról, amelyek garantálják a folyamatos és minőségi információáramlást. Ez a technológiai megközelítés lehetővé teszi az oldal számára, hogy gyorsan és hatékonyan biztosítsa az átfogó és releváns információkat a látogatóknak, hogy minél könnyebben és gyorsabban megtalálják azokat a termékeket, amelyek érdeklik őket.