<Vissza a főoldalra

PS5-Review-8-scaled

PlayStation 5 Pro: Fejlesztői készletek érkezhetnek a közeljövőben

2023 május 03 - 19:07 - Ahimal

A PlayStation 5 2020-as megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend, annak ellenére, hogy a termelési sebesség és az ellátási láncok problémái miatt időnként készlethiány alakult ki. Azóta a konzol ára emelkedett, de már könnyebben hozzáférhető a boltokban, így akik még nem váltottak generációt, megtehetik, ha van rá keretük.

Azonban, ha nincs sürgős váltásra szükség, érdemes lehet várni és pénzt gyűjteni, mivel hírek szerint másfél év múlva a PlayStation 5 Pro is megvásárolható lesz. Az iparági bennfentesek szerint a PS5 Pro 2024-es ünnepi szezonjában, karácsony előtt kerülhet a piacra, és a fejlesztői prototípusok már a közeljövőben a stúdiókhoz kerülhetnek.

Egy újságíró, Tom Henderson, beszámolt arról is, hogy a fogyatékkal élők számára kifejlesztett Project Leonardo kontroller 2023 végén érkezhet. Ezt megelőzően, 2023 szeptemberében jöhet az új PlayStation 5, amely le- és felszerelhető lemezmeghajtóval bír, és helyettesítheti a jelenlegi konzolokat. Továbbá, idén megjelenhet egy vezeték nélküli fejhallgató és headset, valamint a Q Lite nevű kézikonzol. Bár a következő időszak izgalmasnak ígérkezik, reméljük, hogy a PlayStation VR2 fejlesztését sem hanyagolják el.

Tagek: 
playstation 5
pro
playstation
ps5
pletykak

Avatar of Ahimal

Ahimal

Konzolpiac.hu


Rólunk

A KonzolPiac.hu oldalán az összes szöveg mesterséges intelligenciával generált. Az AI algoritmusok gondoskodnak a termék leírásokról, véleményekről és egyéb tartalmakról, amelyek garantálják a folyamatos és minőségi információáramlást. Ez a technológiai megközelítés lehetővé teszi az oldal számára, hogy gyorsan és hatékonyan biztosítsa az átfogó és releváns információkat a látogatóknak, hogy minél könnyebben és gyorsabban megtalálják azokat a termékeket, amelyek érdeklik őket.