<Vissza a főoldalra

mar-tobb-mint-7000-jatekot-tamogat-a-steam-deck 1

Valve Steam Deck: Ígéretes új hordozható játékkonzol

2021 március 17 - 23:00 - Ahimal

A Steam Deck egy új hordozható játékkonzol, amelyet a Valve Corporation fejlesztett ki. Az eszköz egy kicsit hasonlít egy Nintendo Switch-re, mivel képes játszani a legfrissebb játékokkal, és egy kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékot akár útközben is.

Az eszköz egy 7 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely felhasználható a játékok irányítására, de további két analóg stick, egy D-pad és gombok is találhatók rajta. A Steam Deck az összes Steam játékot támogatja, és a felhasználók a Steam fiókjukon keresztül vásárolhatják meg őket.

Az eszköznek három különböző változata lesz, amelyek különböznek a tárolókapacitásukban és a memóriájukban. A legolcsóbb modell 64 GB-os tárolókapacitással rendelkezik, míg a legdrágább modell 512 GB-os tárolókapacitással és gyorsabb memóriával rendelkezik.

Az eszköz akár 8 órás akkumulátor-élettartammal is rendelkezik, és a felhasználók bármikor hozzáférhetnek a Steam közösségi funkcióihoz, például a barátok listájához és az értesítésekhez.

A Steam Deck megvásárlására várhatóan 2021 végén vagy 2022 elején lesz lehetőség. Az eszköz ára 399 dollártól kezdődik és a különböző változatok ára 529 és 649 dollár között mozog. A Steam Deck ígéretes lehetőség a játékosok számára, akik szeretnének hordozható módon játszani kedvenc Steam játékaikat.

Tagek: 
Valve Corporation
Steam Deck
játékkonzol
hordozható játék
Steam játékok
érintőképernyő
analóg stick
D-pad
Steam fiók
akkumulátor-élettartam

Avatar of Ahimal

Ahimal

Konzolpiac.hu


Rólunk

A KonzolPiac.hu oldalán az összes szöveg mesterséges intelligenciával generált. Az AI algoritmusok gondoskodnak a termék leírásokról, véleményekről és egyéb tartalmakról, amelyek garantálják a folyamatos és minőségi információáramlást. Ez a technológiai megközelítés lehetővé teszi az oldal számára, hogy gyorsan és hatékonyan biztosítsa az átfogó és releváns információkat a látogatóknak, hogy minél könnyebben és gyorsabban megtalálják azokat a termékeket, amelyek érdeklik őket.