Nyomtatás

A Konzolpiac Szabályzat – Felhasználási feltételek az Adatvédelmi Szabályzat (https://konzolpiac.hu/adatvedelem) elválaszthatatlan részét képezi, ezért a Felhasználási Feltételek elfogadásával a Felhasználó az Adatvédelmi Szabályzatot is elfogadja.

Amennyiben a weboldalon létrehozott Felhasználói fiókját a Felhasználó törölni szeretné, a felső menüben található Profil/Fiókom Törlése menüpont alatt tudja megtenni.

*Az oldalon a Cég/Kereskedő felhasználók által feladott apróhirdetések díjkötelesek

Magánhirdetések:

Magánszemélyként a Konzolpiac portálon cselekvőképes magánszemélyek hirdethetnek.

Vállalati hirdetések:

Vállalati hirdetést gazdálkodó szervezetek adhatnak fel. A Konzolpiac fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy egy hirdetés vállalatinak minősül-e.

Reklám jellegű hirdetések:

Csak termékeladást és szolgáltatásokat lehet hirdetni. Hirdetést kizárólag reklám-marketing célokra nem lehet használni, konkrét termék vagy szolgáltatás felkínálása nélkül hirdetni tilos.

Szolgáltatások:

A felkínált vagy keresett szolgáltatásnak meg kell felelnie a Konzolpiac adott kategóriára vonatkozó előírásainak, témájának.

Hirdetés szövege:

A hirdetés címsorának a hirdetett terméket vagy szolgáltatást kell leírnia, cégnév vagy webcím nem szerepelhet benne. Szükségtelen karakterek nem szerepelhetnek a címsorban. A hirdetés szövegében a terméket vagy szolgáltatást be kell mutatni, ott nem szerepelhet csak egy másik honlapra mutató link. Minden hirdetésnek valós adatokat kell tartalmaznia. A hirdetések szövegében az általánosan elfogadott Netikett irányelvei követendők, így például kerülendő a csupa nagybetűvel írt hirdetési szöveg és címsor, kivéve, ha az adott szó írásmódja olyan formában elfogadott (pl. mozaikszavak, márkanevek). A hirdetések szövegét tilos más hirdetőktől lemásolni.

Nyelv:

A Konzolpiac apróhirdető oldalon csak magyar nyelven lehet hirdetni.

Téma:

A Konzolpiac oldalon kizárólag játékkonzol, videojáték témájú hirdetéseket lehet elhelyezni

Kategória:

A hirdetést abban a kategóriában kell elhelyezni, amelyik a legjobban leírja az adott terméket vagy szolgáltatást (a hirdetést a megfelelő kategóriába áttesszük, amennyiben szükséges). Azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek nem ugyanabba a kategóriába tartoznak külön hirdetésben kell hirdetni.

Többszörös hirdetés tilalma:

Tilos ugyanazt a terméket, szolgáltatást több hirdetésben hirdetni (duplikálni). Törölje ki a régi hirdetést, mielőtt feladja az újat. Értelemszerűen, tilos ugyanazt a terméket, szolgáltatást különböző kategóriákban hirdetni.

Link:

A hirdetésben szereplő linkeknek a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Tilos másik aukciós vagy hirdetési oldalra mutató linket elhelyezni a hirdetésben.

Kép:

A hirdetésben szereplő képeknek a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Vállalati emblémákat tilos képként elhelyezni. Más hirdetők képeit beleegyezésük nélkül tilos használni, ezeket a szerzői jog védi.

Tiltott tartalmak:

Az Konzolpiac oldalra TILOS erotikus tartalmú hirdetést elhelyezni. Az ilyen cselekedet a rendszerből történő azonnali törlést és kizárást von maga után!

Tilos kalózkiadásban megjelenő termékeket, valamint szerzői jogvédelem alatt álló termékek utánzatát hirdetni, pl. CD-t, VCD-t, DVD-t, szoftvereket, videó játékokat, stb. A hirdetőnek tudnia kell igazolni a termékek eredetiségét.

Azon képek és hirdetések megjelentetése, melyek tartalma vallási vagy etnikai csoportokat, illetve más személyeket vagy közszereplőket sérthet tilos.

Tiltott továbbá az alábbi témájú hirdetések feladása:

Megtévesztő kínálat:

A Konzolpiac fenntartja a jogot, hogy megítélje a hirdetés valószerűségét, valódiságát és jogszerűségét.

Hirdetési idő:

Az Konzolpiac oldalon egy adott hirdetés 75 napon át elérhető, 75 nap elteltével a hirdetés automatikusan törlődik. Egy adott hirdetést legfeljebb 14 naponként lehet törölni és újra elhelyezni az oldalon.

A Konzolpiac weboldalon a hirdetések feladása magánszemélyek számára ingyenes, egy felhasználó maximum 6 hirdetést adhat fel. *A Cég/Kereskedő által feladott hirdetés díjköteles, erről kérem érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Az oldal üzemeltetője egyénileg állapítja meg, hogy egy adott Hirdető/Hirdetés Magánszemély vagy Cég/Kereskedő státuszba tartozik. A hirdetésekért a honlap üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal, a hirdetésben közzétett tartalomért a hirdetést feladó személy felel.

A Konzolpiac oldal üzemeltetőjének jogában áll indokolás nélkül bármelyik hirdetést törölni és bármelyik felhasználót kitiltani az oldalról.

A szabályok többszörös vagy súlyos megsértése kizáráshoz vezethet.

Amennyiben a weboldalon létrehozott Felhasználói fiókját a Felhasználó törölni szeretné, a felső menüben található Profil/Fiókom Törlése menüpont alatt tudja megtenni.

A változás jogát minden esetben fenntartjuk!

 

Honlapunk cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön jóváhagyja az Adatvédelmi Szabályzatot.